EETHUIS DAYMIX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 898 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Daymix. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:46 Bezorging prima , eten was droevig. - Lauw - Droog - Taai. Jammer!
2 dec 2022 om 20:40 Het eten was lauw en we misten een bakje saus . De kip was droog en zout en hard Jammer
2 dec 2022 om 20:19 Aardig wat schotels gegeten, maar dit was de minste. Slechte kwaliteit, erg doorbakken. Gebeld en er werd me verteld dat er niks aan te doen is...
2 dec 2022 om 18:46 Heerlijk gegeten weer.
2 dec 2022 om 3:12 alles weer top!
28 nov 2022 om 23:41 weer lekker gegeten bij Daymix!
28 nov 2022 om 17:20 Eerste keer hier besteld en best een tegenvaller. De spaghetti was te zoutig, maar ik kapsalon Hawaï was Niet slecht, maar of dit voor herhaling vatbaar is is nog een GROTE vraag
27 nov 2022 om 11:46 het eten was niet zo goed harde stukjes vlees er tussen dat moet toch niet
25 nov 2022 om 21:05 De bezorgtijd was erg lang. Werd een uur aangegeven maar eer het er was waren we al 1 uur en 15-20min verder.
25 nov 2022 om 20:58 Goed snel en lekker !
25 nov 2022 om 12:27 Ik had cheddar kaas ipv normale kaas gevraagd. Uiteindelijk had ik geen kaas op mijn kapsalon gekregen. Ik had een salade erbij besteld, de tomaten waren melig en er zat geen dressing over normaal gesproken als je binnen besteld is het altijd lekker
20 nov 2022 om 21:32 Eten was er na een uur nog niet. Telefonisch contact opgenomen en ze waren onderweg. Het was druk. Het eten was niet echt warm meer. Na mijn pizza wilde ik aan de shoarma beginnen. Ontbreekt het pitabroodje. Weer gebeld.........